Make your own free website on Tripod.com
  Deze site is ontworpen met Xara Webstyle 2. in Celtic Style. Op deze site is bijna alles te vinden om te beginnen in de"Pastel-Art" kunst.

Webstyle produced NavBar  

De site opbouw

Ik zal zo duidelijk mogelijk proberen een aantal dingen en begrippen duidelijk te maken wat het begrip "pastel-kunst" betekent en wat de mogelijkheden zijn om Pasteltekeningen te kunnen maken.

Achtergrond

Deze site is bedoelt voor diegene die graag Pastel tekeningen willen maken. Hiervoor is zeker wat uitleg nodig. Deze site zal voor u ook een hulpmiddel zijn om te leren werken met de diverse softpastel soorten.

 

 

 

 

 

igen werk:

Omdat ik nog maar een kleine 2 jaar bezig ben met "Pastel tekenen" is mijn collectie nog niet zo groot iedere keer als ik een portret van een mens of dier maak  zal ik mijn  site aanpassen. De tekeningen zijn gemaakt met "Rembrand softpastels" en veel geduld ! Zelfs nu zie ik nog dingen die ik zou kunnen verbeteren. Maar ja zoals ik al eerder vertelde ooit moet je stoppen want dan kan een tekening er niet beter van worden.

De hond "Rakker"(pastel-grof)

Dit waren de eerste tekeningen in softpastel van de hond rakker en de tekening van het paard in opdracht. Het paard heb ik via een foto op pastelpapier getekend.

Door op de foto's met de linkermuisknop te klikken krijg je een groter formaat

Paard in opdracht (Pastel)

Dit was mijn eerste portret: (pastel)

 

Portret in opdracht (pastel)

Hondje DJ (pastel)

Dit is wat van mijn ander werk in Conté-Potlood-Olieverf-Acryl

Kruik  (Conté krijt)

Schoen (potlood)

 

Stilleven "Fruit" (Olie-verf)

Stilleven (Acryl)

 

Oost-Indische Kers (Aquarel)