Make your own free website on Tripod.com
  Deze site is ontworpen met Xara Webstyle 2. in Celtic Style. Op deze site is bijna alles te vinden om te beginnen in de"Pastel-Art" kunst.

Webstyle produced NavBar  

De site opbouw

Ik zal zo duidelijk mogelijk proberen een aantal dingen en begrippen duidelijk te maken wat het begrip "pastel-kunst" betekent en wat de mogelijkheden zijn om Pasteltekeningen te kunnen maken.

Achtergrond

Deze site is bedoelt voor diegene die graag Pastel tekeningen willen maken. Hiervoor is zeker wat uitleg nodig. Deze site zal voor u ook een hulpmiddel zijn om te leren werken met de diverse softpastel soorten.

 

 

 

 

 

Ik zou graag weten wat u van mijn website vindt. Laat uw opmerkingen achter via mijn E-mail adres in dit openbare gastenboek als u uw mening met andere bezoekers wilt delen.

Uw opmerkingen:

 

Hoi Mario,
 
Harstikke goed die website van jou! Heel duidelijk en leerzaam. Wat leuk dat je ook een link naar mijn website hebt gemaakt. Dank je wel. Ik ben nog bezig met het verbeteren van mijn website, maar heb daar helaas nog weinig tijd voor gehad. Maar ik ga zeker ook een link naar jouw website maken.
 
Groetjes,
Hülya.

 

Hallo Mario, 
 
Je heb een leuke site gemaakt en ik vind je tekeningen echt klasse. 
groetjes,
 
Martin

 

Hoi Mario,
 
Leuke site heb je gemaakt.
Ik begrijp eruit dat je geen spijt hebt, dat je met de cursus bent begonnen.
Als ik het zo zie, ben je thuis ook vaak bezig.Ik heb daar helaas de tijd niet voor, en ben allang blij dat ik elke week naar cursus kan. Ik vind je werk in ieder geval prachtig. Ik hou het in de gaten.
 
Doei, groetjes Elianne

 

Mario,
 
Het ziet er fantastisch uit., dat meen ik echt.
Niet alleen je site ziet er goed uit maar ook wat je laat zien van je eigen werk.Want wat je laat zien vond ik echt kunstig, vooral omdat je hier nog maar net mee bezig bent.
 
Succes verder met het teken (of mag ik dat zo niet noemen?)
Adrie.

 

 

hallo mario,

Ik moet je een complimentje geven over je site en dat je kon tekenen wist ik natuurlijk al maar zo goed nee dat wist ik niet vooral dat portret.

 
groetjes linda

 

 

Hoi Mario,

heb ik eindelijk je website bekeken, echt klasse; je gaat erg diep in op de materie en de informatie is heel goed en handig gerangschikt. ik vind het ontzettend leuk om te zien dat mijn tekenlessen je zo aanspreken en ben blij dat je zelf ook verder zoekt naar de dingen die je interesseren. Per slot van rekening is er erg veel op het gebied van tekenen, en is het juist leuk dat iedereen zich op een ander gebied specialiseert. Tof dat je naar me doorlinkt. Tot donderdag!

Joost